Når familien trår til

I juli kom en helt spesiell gave til byggefondet.

Og den var resultat av en hel families store innsats.

St. Ansgar menighet

I St. Ansgar menighet i Kristiansand er det gjerne kirkekaffe etter messen. Menigheten, som i de fleste katolske menigheter, feirer messer på flere språk. Også på vietnamesisk.

Ferieinnsamlinger

I juli er det ferie også i menighetslivet. Selv om messefeiringene går sin gang, er det ikke alltid kirkekaffe eller annen aktivitet.

Men det har de løst i Kristiansand! I alle fall etter messen på vietnamesisk.

For etter denne messen, får de som måtte ønske det, lov til å arrangere kirkekaffe. Og pengene? De kan de som tar ansvar for kirkekaffen selv bestemme hvor skal gå. Ja, så sant det samles inn til et godt formål.

Byggefondet ble valgt

Og i år grep familien Nguyen sjansen. Familien på to voksne og fire barn, ville støtte Sta. Katarinahjemmet. Da arrangerte de hele to kirkekaffer i juli måned. Både barn og voksne deltok. Det samme gjorde venner av familien.

Det ble kjøp inn og laget mat, før alt ble solgt etter messen.

Mamma Katarina forteller at det hele var pappa Viets ide, men at hele familien var med. «Det var til så stor glede for familien vår å kunne gjøre dette sammen», forteller mamma Katarina. Hun var også imponert over alle som ville bidra.

Også nye givere

Familieinnsatsen førte ikke bare med seg inntekt fra salg av vårruller, bagetter og mye mer. For også de som ikke var så sultne på mat, støttet innsamlingen. Og det til familiens og Katarinahjemmets store glede.

Stor takk

Vi takker familien Nguyen og alle giverne fra St. Ansgar menighet i Kristiansand for at de tenkte på oss og byggefondet!

 


Vi tar fortsatt imot gaver:

Kontonummer: 6029 05 03623 (merket byggefond) eller VIPPS: 720997 (Byggefond).

Det er også mulig å starte en SPLEIS.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail