Herre, kaller du meg?!

Når en ung katolikk beveger seg inn mot voksenlivet, er spørsmålene mange.

Et av spørsmålene som kommer opp er undringen rundt kallet. Hva er mitt kall? Er jeg kalt til familieliv? Til enslig stand? Til presteskap? Eller kanskje til klosterliv?

For noen kommer svaret lett, mens undringen for andre er mer uklar og smertefull. Det kan være vanskelig å forstå hva et kall til prestetjeneste eller ordensliv innebærer. Man er usikker på om man passer eller er dyktig nok. Da er det godt å vite at det er en lang prøve- og forberedelsestid for å kunne gi sitt liv på denne måten.

For å gi unge kvinner, som undres på om de har et kall til kirkelig tjeneste i ordenslivet, en mulighet til å ta en første lille titt på denne typen liv, inviterer vi til «kom og se-helg» på Katarinahjemmet 24.-26. april 2020.

Ta kontakt med vårt formasjonsteam om du lurer på om dette er noe for deg:

sr. Anne Bente Hadlandepost.

sr. Ane-Elisabet Røerepost

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail