Frivillig på Katarinahjemmet?

Om drømmen er å bidra frivillig på Katarinahjemmet er muligheten der nå.

For å kunne bidra på en rekke områder, trenger vi frivillige. Frivillige hjelper på forskjellige områder, men først og fremst til å holde vår resepsjon åpen og til leksehjelp.

Resepsjonen

Vi forsøker å holde resepsjonen åpen fra 8 om morgenen til 22.00 på kvelden. Dette er kun mulig ved hjelp av en rekke frivillige. Kan du tenke deg å bidra i resepsjonen, ta gjerne kontakt med sr. Ragnhild Marie.

Leksehjelp

Vi forsøker å bidra til rettferdige muligheter for alle. Vi har derfor et gratis tilbud med leksehjelp to dager per uke. Leksehjelp tilbys barn og unge i grunnskole og videregående skole. Vi trenger frivillige som behersker alle fag. Naturfag og matematikk er spesielt ettertraktet. Ta kontakt med sr. Ane-Elisabet om du vil hjelpe i leksehjelpen.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail