Samtalegruppen «LOGOS»

En gruppe kvinner har i et par år møttes annenhver torsdag på Katarinahjemmet.

De møtes for å samtale over tekstene for kommende søndag. Gruppen er ledet av søster Mette.

Viktig i korona-tiden

Dette har vært spesielt viktig nå i korona-tiden der tilbudene til å samles har vært færre. Og peisestuen på Katarinahjemmet har vært tilstrekkelig romslig for å respektere den nødvendige avstanden mellom oss. En av oss uttrykte at gruppen for henne har vært «et frikvarter fra den herskende unntakstilstanden som har virket styrkende og velgjørende».

Rom for tro og tvil

Med utgangspunkt i søndagens tekstrekke har det også gitt rom for å snakke om tro og tvil og har, som én sa, vært «en øvelse i tålmodighet og det å lytte til hva Gud vi si meg og hvilke forandringer som behøves i min måte å leve på.»

Det er å håpe at ytterligere restriksjoner fra myndighetenes side ikke vi sette en stopper for at vi kan møtes, sier kvinnene, da dette betyr meget for oss.


Tekst og bilde: sr. Mette Andrésen

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail