Vellykket åpning

Allehelgensdag åpnet utstillingen! Det ble en flott dag med flere besøkende.

Utstillingen, som består av pasteller malt av sr. Dana Benedicta, finner sted i vårt lille trehus, Rosahjemmet.

Sr. Dana Benedicta er utdannet innen maleri, tegning, grafikk og skulptur ved Kunstakademiet i Krakow/Katowice og har diplom med mastergrad. Hun hadde eget atelier i Aurdal i Valdres, før hun trådte inn på Sta. Katarinahjemmet i 2010. Hun har egen hjemmeside og blogg, hvor man kan se deler av hennes arbeid.

Under utstillingen er det hennes pastellarbeid som er fremvist, men ønsker man å se noe av hennes trearbeider, grafitter eller oljemaleri, kan vår lille klosterbutikk besøkes. Både pastellene i utstillingen og arbeidene i klosterbutikken, er til salgs.

Åpningstider utstilling

mandag til fredag: 10.00 til 14.00

lørdag: stengt

søndag: 12.00 til 16.00

Utstillingen vil være åpen frem til torsdag 10. desember. 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail