Ja, vi har leksehjelp

Er lekser en utfordring? Ønsker du å bidra med det du kan best?

Da er dette noe for deg. To ettermiddager i uken ønsker vi velkommen til leksehjelp her på Katarinahjemmet. Tilbudet er åpent for alle barn og unge, fra barneskole til ungdomskole og videregående skole.

Til: Tirsdager og torsdager fra 15.30 til 17.30

Sted: Sta. Katarinahjemmet, Gjørstadsgate 9. 0367 Oslo

Barneskole

Barn i barneskole er velkommen til leksehjelp. En voksen må følge barnet, om ikke annet er avtalt, og informere oss om hva det er ønskelig at barnet arbeider med. Vi har også mange spill og bøker som barnet kan utforske. Der vi ser det nødvendig vil vi be en voksen som står i relasjon til barnet, være til stede.

Ungdomskole og videregående

Elever i ungdomskole og videregående skole som ønsker å arbeide med et spesielt fag, få hjelp med ukens lekser, øve seg i å drøfte, skrive tekster o.l, er velkommen til å benytte seg av tilbudet. Vi dekker naturfag og matematikk, historie, samfunnsfag, norsk, nynorsk, filosofi, engelsk, spansk, tysk … Siden ikke alle lærerne er til stede hver gang, kan det være klokt å melde fra om man kommer eller ei, og samtidig nevne hva man trenger hjelp til.

Hjelpe med lekser?

Det er mange frivillige som gjør dette tilbudet mulig. De frivillige er ofte studenter ved universitetene i Oslo. Andre er pensjonister eller i arbeid. Men alle ønsker de å bidra med det de kan best.

Vi trenger flere frivillige. Alle fag skal dekkes. Kan du et område vel, ta gjerne kontakt.

Trenger du hjelp med lekser? Ønsker du å gjøre det enda litt bedre?
Eller ønsker du å hjelpe andre med lekser?

Ta kontakt med oss

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail