Ny novise og novisemester på Katarinahjemmet

Fredag 8. september, på festen for jomfru Marias fødsel, fikk vi ny novise og novisemester.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Det var Sheeba Jem Irudayam som mottok drakten og begynte novisiatet, etter en tid som postulant. Novisiatet varer i to år og er en periode hvor novisen først og fremst skal komme til klarhet i sitt kall sammen med søstrene.

Sr. Sheeba Jem er født i Pondicherry, i det sørøstlige India. Studier førte henne til USA og England, hvor hun tok en doktorgrad i kjemi. Hun ble kjent med søstrene på Katarinahjemmet da hun arbeidet i Danmark, som postdoktor ved Århus universitet.

Sr. Agnes David Lalu

Samme dag som sr. Sheeba Jem mottok drakten, tiltrådte sr. Agnes Lalu som novisemester. Hun etterfølger sr. Anne Bente Hadland som har hatt vervet siden 1992.

Les sr. Anne Bente Hadlands preken under ikledningen.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail