Klosterpilegrim

Da Kristus trakk seg tilbake til fjellene for å be, viste han oss at stillhet og avsondring er viktig for troslivet.

pilegrimsgarden14_web

Utstein Pilegrimsgard gir gode muligheter for den som måtte ønske nettopp å trekke seg stille tilbake for en stund.

Godt plassert ved siden av Norges best bevarte middelalderkloster, tilbyr Pilegrimsgarden en rekke retretter. Det er også mulighet for å leie seg inn for en privat og stille retrett, for de som måtte ønske det.

Utstein Pilegrimsgard skriver på sin hjemmeside at de har som mål å videreføre noen av klosterlivets mest verdifulle erfaringer og innsikter inn i en ny tid og til nye grupper av åndelig søkende mennesker. Dette gjelder også dem som ikke velger det tradisjonelle klosterlivet, men som forsøker å forene en dypere åndelig orientering og forpliktelse med et vanlig familie- og yrkesliv.

Mer informasjon ved henvendelse Pilegrimsgarden;

Utstein Pilegrimsgard, Sorgenfriveien 8, 4156 Mosterøy

Tlf: +47 46 81 57 69

E-post: retreat@utsteinpilegrimsgard.no

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail