Vis Herren ære med sang

Dominikanerordenen med egen samling moderne liturgiske sanger.

publication1x_0

Det er dominikanerordenens liturgikommisjon, CLIOP, som har publisert denne unike samlingen. 

Kommisjonens oppgave er å promotere liturgien innen Ordenen. I sammenheng med det pågående ordensjubileet har kommisjonen arbeidet med utgivelse av to liturgiske bøker, samt, i samarbeid med komiteen for jubileumsfeiringen, forberedt de felles jubileumsfeiring i anledning 800-jubileet.

Kommisjonen publiserer blant annet bulletinen INFO/CLIOP, og har tidligere utgitt tre bind av Documenta: I. Additamenta ad Proprium Missalis et Liturgiae Horarum, 2006 (which complete the Missale et Lectionarum O.P. of 1985; II. Ordo Unctionis infirmorum eorumque spiritualis curae, 2008; III. Ordo exequiarum, 2008. Og nå har de også publisert en samling moderne liturgiske sanger.

Sr. Ragnhild Marie Bjelland
Sr. Ragnhild Marie Bjelland

Sr. Ragnhild Marie fra Sta. Katarinahjemmet har vært medlem av kommisjonen siden 2014, før det var hun konsulent for den samme kommisjonen.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail