Sakramentstilbedelse for babyer

To ganger har vi kunnet invitere til sakramentstilbedelse for foreldre og små barn. 

Og selv om det kanskje er vanskelig å tro at stille bønn foran Sakramentet er noe for de helt små, er tilbudet kommet for å bli.

Muligheten til felles bønn og samvær både mellom foreldre og barn og mellom de forskjellige familiene, ble tatt så godt imot – både av store og små – at vi fortsetter med sakramentstilbedelse for foreldre med småbarn hver annen tirsdag kl. 11.30.


Datoer: 31/10, 14/11, 28/11 og 12/12
Tid: klokken 11.30 - 14.00
Sted: Sta. Katarinahjemmet

Tilbedelsen varer en time. Det legges ut tepper foran alteret, så barna kan krabbe. Ved behov for pause fra bønnen, er peisestuen satt av for amming, skift, hvile og lek. Etter bønnen er det tid for prat og sosialt samvær i peisestuen. En tid hvor både voksne og barn kan stifte vennskap for livet.

Velkommen.

(Den tirsdagen det IKKE er sakramentstilbedelse hos oss, er det katolsk barsel-/småbarnstreff i St. Johannes menighet fra kl. 12.00-14.00. Ta kontakt med Kristine Gran Martinsen (98820804) for mer informasjon).


Støtt søstrenes viktige arbeid.
Givertjeneste (gaver fra Norge)
Donation service (donations from all countries)

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail