Startskudd for katolsk rusletur

Vi har lenge savnet en katolsk turgruppe, og nå er den her.

Katolsk rusletur er et nytt tilbud, spesielt rettet mot barnefamilier, men andre er også velkomne. Det er et prøveprosjekt, som vi håper er kommet for å bli.

Tanken er nå og da å møtes på et angitt sted, rusler en liten tur, utforske naturen og å spise sammen. Noen ganger er det kanskje mulig å reflektere litt, besøke en av våre middelalderruiner, be en dekade på rosenkransen eller, eller, eller. Alle rusleturer blir forskjellige, og hovedformålet er å roe litt ned, be litt, nyte naturen og slappe av sammen. Jesus viste oss vei her. Han trakk seg ofte tilbake til øde steder for å be.

Vår aller første rusletur blir lørdag 22. oktober kl. 10.00. Vi møtes ved kiosken ved Sognsvann (følg gangstien fra T-banestasjonen i retning vannet. Vi møtes rett etter bommen). Denne dagen rusler vi en liten tur og utforsker skogens kriker og kroker, før vi tenner bål og spiser medbrakt bålmat (husk å ta med bålmat og drikke). De som kan inviteres også til å ta med en vedkubbe eller to. Husk varmt tøy!

Det er sr. Marthe og sr. Ane-Elisabet fra oss som står for katolsk rusletur. Sammen med seg har de to familier. Andre som ønsker å stille som frivillig på dette eller andre arrangementer kan gjerne ta kontakt. Har du spørsmål send gjerne en epost til sr. Ane-Elisabet.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail