Oppdatering utbygging

Det er bortimot umulig å be om støtte til vårt utbyggingsprosjekt nå når verden ser ut som den gjør. Så vår oppfordring er: Støtt Ukraina! Gjerne gjennom Caritas, og glem heller ikke fasteaksjonen. Sulten opphører ikke selv om vårt blikk nå går mot Ukraina.

Utbyggingen fortsetter

Når det gjelder utbyggingen på Katarinahjemmet, så fortsetter vi ufortrødent. Det siste som har skjedd, er at vi har måttet gjøre noen endringer på grunn av brannsikkerheten. En trapp blir fjernet, en annen bygget ut, og i tillegg får vi en utvendig branntrapp som leder ned i hagen på baksiden av huset. Samtidig med påbygget blir hele det eksisterende taket skiftet ut. Det måtte vi ellers ha etterisolert. Likeledes vil vi fornye hele det elektriske anlegget i dette bygget (fra 1936!). Det er også et av de større arbeidene som sto på prioriteringslisten vår, og som vi nå tar i samme slengen.

Planleggingen går sin gang, og vi håper og tror at arbeidet lar seg gjennomføre som tenkt til tross for usikkerheten som vi alle lever i. Det mest optimistiske tidsperspektivet nå er byggestart i juni, hvis alt går på skinner.

Bøker, kunstutstilling og bruktmarked

Men, en byggeprosess er også en ryddeprosess. Så midt i diskusjoner om gulvbelegg og dørhåndtak, toaletter og veggfarger, så ryddes det. Systematisk går vi gjennom skap, skuffer, hyller, og lagerrom, ikke å forglemme. Resultatet er at vi sitter igjen med et «overskuddslager» av veldig forskjellige ting som vi gjerne vil bli av med.

Så de som ønsker å støtte prosjektet vårt kan gjøre det på ulike måter:

Bøker:
Vi har et godt utvalg av brukte bøker som vi selger billig. Det er bare å stikke innom og ta en titt på bøkene i underetasjen. «Klosterbutikken» er også åpen. Der har vi et utvalg nye bøker og produkter fra forskjellige klostre.

Kunst:
Videre har sr. Dana en salgsutstilling på Rosahjemmet. Hennes varme og fargerike pasteller og andre arbeider kan beskues og kjøpes! Og utstillingen står fremme til slutten av april.

Bruktmarked:
7. og 8. mai har vi så et stort bruktsalg på Rosahjemmet! Saker og ting har en tendens til å formere seg i skapene her, og nå har vi ikke hatt åpen dag og bruktsalg på over to år. Det merkes! Mange fine gjenstander – sølv, glass, serviser, bilder, pyntegjenstander og mye mer – blir lagt ut for salg 7. og 8. mai. Lørdag 7. mai 11-16, søndag 8. fra 10-14. Det blir også vafler og kaffe i hagen.

Gaver kan også gis via Kontonummer: 6029 05 03623 (merk med Byggefond) eller VIPPS: 720997

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail