Freddy på facebook

Barnebokfiguren Freddy Edderkopp bor i vårt kapell og besøkte Pave Frans i mars 2017.

Nå er han også på facebook!

Barnebokserien om Freddy Edderkopp ble raskt populær blant barn i Norge og viste seg å mestre balansen mellom trosformidling og spenning på en god måte. Bøkene benyttes i dag både i katekese i enkelte menigheter og i undervisning på katolske skoler. Bøkene er også populære i familier og mange barn kommer til vårt kloster for å se hvor Freddy bor.

I mars besøkte forfatteren Vatikanet, hvor hun gjorde forstudier for en mulig fjerde bok i serien. Med i bagasjen hadde hun tegninger fra elever ved fjerde klassetrinn på St. Sunniva skole. Tegningene og bøkene ble så overrakt Pave Frans, som nå har takket for både bøker og tegninger.

I april 2017 fikk Freddy Edderkopp egen facebookside. Der kan man sniktitte på bøkene, eller bli bedre kjent med illustratøren og forfatteren.

Til i dag er det tre bøker i serien, som hver tar opp et tema; klosterliv, sakramenter og kallet til hellighet. Fjerde bok, som er under planlegging, vil omhandle Kirken.

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail