Samlingsdag for brødre og søstre

IMG_20160323_145832Onsdag i den stille uke samlet brødrene i St. Dominikus kloster og søstrene på Katarinahjemmet seg for en felles samlingsdag. Dette har blitt en årlig tradisjon og et godt sted for utveksling av erfaringer og tanker.

I år var det Caroline Serck-Hanssen, tidligere pensjonær ved Katarinahjemmets studenthjem, som bidro. Caroline er kunsthistoriker og ortodoks, og holdt innledningsvis et foredrag om hellig Olav i ortodoks tradisjon. Senere ga hun oss et innblikk i det ortodoks kirkemangfold  i Norge i dag.

Fr. Gerard holdt også et innlegg om teologen Krogh-Tonning og dominikanerpater Dominikus Scheer.

Dagen avsluttes med felles vesper og messe i St. Dominikus kirke og aftens på Katarinahjemmet.

Klikk på foto og se det i full størrelse.

(Foto: Sta. Katarinahjemmet)

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail