Vel blåst Åpen dag

aapen_dag_2015Lørdag 28. november 2015 inviterte søstrene til Åpen dag i klosteret. Det var julemarked, kafé og juleverksted. Svært mange kom og det var god stemning.

Dagens mest spennende gevinst til loddsalget var en praktfull pepperkakekirke. Mønsteret var tegnet av arkitektstudent Margrete Sandsmark ved Den skandinaviske designhøjskole i Danmark, og selve kaken var bakt og pyntet av våre studenter. Mange voksne og barn holdt ut til siste minutt i håp om å kunne bringe kakekirken med hjem.

 

 

Det er mange som har gjort denne dagen mulig å arrangere. Vi takker våre volontører, studenter og alle våre hjelpere fra fjærn og nær for at dere stilte opp. Takk også til Søstrene av det Hellige Kors som kom helt fra Hønefoss for å hjelpe. Vi takker også våre velgjørere som har bistått med ingredienser og materiell.

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail