Takk til alle våre frivillige

Det er mye som skjer på Katarinahjemmet, og det takket være mange frivillige.

Det var derfor kjekt da vi sist uke å kunne invitere til fetetirsdagsmarkering.

Det var rundt tjue av de frivillige som kom denne tirsdagen. Sammenkomsten åpnet med vesper i vårt kapell, før alle samlet seg for et deilig fellesmåltid.

Faste frivillige

Hos oss har vi både faste frivillige, som kommer hver uke, og mer «sporadiske» frivillige som deltar etter behov og egenkapasitet.

Sr. Ragnhild Marie i resepsjonen (porten), hvor de fleste av våre faste frivillige bidrar. Foto: Katarinahjemmet

Det var de faste frivillige som kom til årets fetetirsdagsmåltid. De bistår blant annet på kjøkkenet, i vedlikehold og resepsjon. De er gjerne unge og eldre voksne, men de aller fleste er i pensjonsalder.

Arrangementer

Vi har også mange frivillige i forskjellige aldre som bistår under arrangementer, åpne dager og mer. Det er for eksempel ved hjelp av frivillige vi kan invitere til katolsk rusletur, med bål og vinteraktiviteter 24. februar i år.

Sr. Marthe med to av våre frivillige. Foto: Katarinahjemmet

Blant gruppen frivillige-som-bidrar-til-arrangementer, er alle aldre inkludert. Den yngste kan være så ung som i 2-3 år gammel. Oppgaven er da å pynte en pepperkake i det dørene åpner for Åpen dag lørdag før første søndag i advent. Dette er en populær oppgave for den yngre generasjonen, som uansett ville pyntet både en, to og tre pepperkaker denne dagen.

Andre unge frivillige bistår i salget og i juleverksted under Åpen dag, og gjør en strålende innsats for andre.

De fleste av de frivillige er allikevel unge og eldre voksne, eller ungdom som ønsker å gjøre noe meningsfullt for andre etter skoletid.

Stor takk

Vi takker alle våre frivillige!

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail