Studentfrokost fortsetter

I fastetiden inviterte vi studenter til messe og frokost på torsdager. Det kom for å bli!

Tilbudet var populært. Mange kom. Vi har derfor gleden av å forlenge tilbudet.

Alle som ønsker er velkommen til å delta i søstrenes messefeiring. Messen feires mandag til fredag ca kl 07.45. Kom gjerne også til laudes kl. 07.30. De som ønsker å komme for stille bønn i forkant, kan komme fra klokken 07.00. Inngang via kjøkkenet.

Studenter og unge voksne kan også komme til messen alle dager. Forskjellen på torsdager er at de da også er velkommen til frokost. Så er du ung voksen og/eller student kom til STUDENTFROKOST hos oss på torsdager.

VELKOMMEN ER DERE!


Støtt søstrenes viktige arbeid.
Givertjeneste (gaver fra Norge)
Donation service (donations from all countries)

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail