Du er nå kommet til Katarinahjemmets sider. Katarinahjemmet er et kloster sentralt på Majorstuen i Oslo, hvor søstrene, som tilhører kongregasjonen Dominikanerinnene av Notre-Dame de Grâce, driver et Gjestehus/pensjonat, et Studenthjem, og leier ut møtelokale. På disse sidene vil du foruten informasjon om Katarinahjemmet, finne nyheter og bidrag om eller av søstrene

Sr. Anne Bente om hverdagslivet på Katarinahjemmet

Hør Mandagsimpuls ved sr. Anne Bente. Denne gangen om hverdagslivet på Katarinahjemmet. Den kan høres her.

Gjestehuset stengt for sommeren

Fra 30. juni til 1. august holder vi stengt. Det vil i denne perioden verken være mulig å leie rom for overnatting eller å leie vårt møtelokale på Rosahjemmet. Vår resepsjon vil i samme periode kun være delvis betjent.

I perioden 30. juni - 1. august feires det ikke messe i vårt kapell og de fleste av våre tidebønner bes individuelt. Vesper er som normalt kl. 18:00.

Sr. Else-Britt besøker den greske orthodokse menigheten i Norge

Søndag 22. juni besøker sr. Else-Britt den greske orthodokse menigheten i Norge, «Evangelismos tis Theotokou», hvor hun deltar i menighetens gudstjeneste og kirkekaffe.

Sr. Marthe deltar som kokk på NUK's barneleir

Nå er sommeren her og NUK arrangerer en rekke leire for barn og ungdom. Det er en glede for oss at vi også kan delta på leirene gjennom våre utsendinger blant søstre og volontører. Blant søstrene deltar sr. Marthe Nguyen.

Sakramentsprosesjon fra st. Dominikus kirke til Sta. Katarinahjemmet

Søndag 22 juni feires festen for Kristi Legeme og Blod. I den anledning inviterer brødrene i St. Dominkus kloster til sakramentsprosesjon etter høymessen i st. Dominkus kirke.

Pages