Du er nå kommet til Katarinahjemmets sider. Katarinahjemmet er et kloster sentralt på Majorstuen i Oslo, hvor søstrene, som tilhører kongregasjonen Dominikanerinnene av Notre-Dame de Grâce, driver et Gjestehus/pensjonat, et Studenthjem, og leier ut møtelokale. På disse sidene vil du foruten informasjon om Katarinahjemmet, finne nyheter og bidrag om eller av søstrene

Appell til verdens ledere og medlemsland i FN fra Ordensmagisteren

A Plea for Urgent Action on Iraq to all World leaders and Member States of the United Nations by the Master of the Dominican Order (Order of Preachers), Fr Bruno Cadoré OP

 

 

Hvordan hjelpe våre brødre og søstre i Irak?

Hver dag får vi høre om forfulgte blant kristne og andre minoriteter i Irak. Mange opplever utrenskninger eller de er drevet på flukt av terroristene i IS. Det trenges hjelp til å skaffe det mest nødvendige. Her er informasjon om hvordan du kan hjelpe.

Åpent brev fra søstrene i Irak

Dominikanerinnesøstrene Dominican Sisters of Saint Catherine of Siena –Iraq har over tid sendt brev hvor de beskriver den vanskelige situasjonen i Irak. De er bekymret for sivilbefolkningen, og er også selv hardt rammet, noe som igjen går ut over deres evne til å hjelpe folket. Brev av 17. august 2014 kan leses her. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sammen i solidaritet mot vold og forfølgelse i Irak

Som kristne må vi så langt mulig hjelpe og støtte de som er i nød. Vi har ikke lov til å lukke øynene og se en annen vei. Derfor oppfordres vi i disse dager til å se mot Irak, og vise vår solidaritet overnfor de mange som er drevet på flukt på grunn av terroristene fra Den islamske stat (IS).

Dominikansk klosterliv noe for deg?

Er du mann eller kvinne i alderen 18 til 40 år og lurer på om du kan ha et kall til tjeneste i Kirken? Eller er du interesert i å lære mer om det dominikanske klosterliv? Da er kallshelgen 7-9. november noe for deg.

Katolske temadager høsten 2014

Velkommen til et nytt semester med Katolske temadager i regi av brødrene i St. Dominikus kloster og søstrene på Sta. Katarinahjemmet.

Dette semesteret inviteres det til tre lørdagssamlinger. Alle møtene finner sted i søstrenes møtelokale på Rosahjemmet, i tidsrommet 11.00 - 14.00. Alle er velkommen. Det servers kaffe.

Pages