Du er nå kommet til Katarinahjemmets sider. Katarinahjemmet er et kloster sentralt på Majorstuen i Oslo, hvor søstrene, som tilhører kongregasjonen Dominikanerinnene av Notre-Dame de Grâce, driver et Gjestehus/pensjonat, et Studenthjem, og leier ut møtelokale. På disse sidene vil du foruten informasjon om Katarinahjemmet, finne nyheter og bidrag om eller av søstrene

Messe på Sta. Katarinahjemmet

Fra tirsdag 2. september til og med torsdag 4. september blir det ikke feiret messe i vårt kapell på Sta. Katarinahjemmet. 

Bli med på kulturdag i St. Olav domkirkemenighet!

Lørdag 13. september stenges Akersveien for all trafikk, når st. Olav domkirkemenighet i Oslo inviterer til kulturdag. Det vil være salg og underholdning i hele gaten, hvor de forskjellige nasjonale grupper i menigheten bidrar med mat, underholdning og salg. St.

Husk katolsk temadag lørdag 6. september

Velkommen til temadag på Sta. Katarinahjemmet, hvor blant annet Nils Heyerdal og Kristin Heffermehl vil gi en innføring i Thomas Aquinas lære og tanker.

Ingen adgang til riket

Bli med på tverrfaglig seminar 9.-10. september 2014 over temaet Ingen adgang til riket - religionsfrihetens grenser og grunnlovens § 2 1814-2014.

Appell til verdens ledere og medlemsland i FN fra Ordensmagisteren

A Plea for Urgent Action on Iraq to all World leaders and Member States of the United Nations by the Master of the Dominican Order (Order of Preachers), Fr Bruno Cadoré OP

 

 

Hvordan hjelpe våre brødre og søstre i Irak?

Hver dag får vi høre om forfulgte blant kristne og andre minoriteter i Irak. Mange opplever utrenskninger eller de er drevet på flukt av terroristene i IS. Det trenges hjelp til å skaffe det mest nødvendige. Her er informasjon om hvordan du kan hjelpe.

Pages