Randi Lind in memoriam

Randi Lind sovnet stille inn onsdag 22. november etter lengre tid med sykdom.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Randi var en nær venn av klosteret og har bodd på Katarinahjemmet i flere perioder. Hun ble født 18. juni 1933 og har for en stor del av livet levd i Afrika, hvor hun også tjenestegjorde for Kirkens Nødhjelp.

Etter at Randi gikk av med pensjon ga hun mye tid til frivillig arbeid for den katolske kirke i Norge, blant annet på Katarinahjemmet, hvor hun hjalp i resepsjonen, med oversettelser og med norsk undervisning for å nevne noe. Randi var også til stor støtte for våre studenter gjennom mange år.  I tillegg til hva hun gjorde på Katarinahjemmet og andre steder, var hun også en trofast frivillig for Tribunalet i Oslo katolske bispedømme over mange år.

Det feires Requiemmesse (begravelse) for Randi i St. Dominikus kirke mandag 4. desember klokken 11.00. Mottagelse på Katarinahjemmet etter messen. Velkommen.

Etter eget ønske vil Randi kremeres. Urnen blir på et senere tidspunkt satt ned i en av klosterets graver på Vestre Gravlund. Slik vil Randi finne hvile sammen med de søstrene hun brukte mye av sitt liv sammen med.

I takknemlighet lyser jeg fred over Randis minne.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail