Katolsk kvinnegruppe

Er du ung kvinne i gruppen 18 +, og ønsker deg et katolsk miljø?

Da kan KALK være noe for deg. KALK er en helt ny gruppe tilknyttet søstrene på Sta. Katarinahjemmet. Gruppen møtes første gang på Sta. Katarinahjemmet fredag 10. desember klokken 18.00. Møtet åpner med vesper sammen med søstrene. Etter vesper er det foredrag og sosialt samvær. Møtet avsluttes kl 21.00.

Selv om gruppen er tilknyttet søstrene, er den også et lokallag i Norges unge katolikker. I i likhet med andre lokallag ledes den av de unge selv. Programmet legges også opp av gruppen. Lokallags-møtene tar allikevel utgangspunkt i foredrag, refleksjon og bønn, hvor også søstrene bidrar. Samtidig – som for andre lokallag i NUK – vil det være god tid for å ha det gøy med sosiale aktiviteter – slik som utflukter, filmkvelder og maling!

Det er takket være to av våre volontører, Helene og Ayla, at vi søstre kan invitere unge kvinner til denne gruppen. Når vi spør Helene og Ayla om hva deres håp for KALK er, svarer de:

KALK er et nytt lokallag for unge kvinner som ønsker å vokse i tro i et katolsk fellesskap. Gruppen er åpen for de som er troende, tvilende eller søkende, og som kjenner en lengsel etter å forstå trossannheter i lyset av den katolske tradisjon. Vi ønsker spesielt å kunne reflektere over hva det vil si å være en kristen katolsk kvinne i dag, og hvordan vi kan leve i vissheten om at vi er skapt for hellighet, helhet og nærhet med Gud.


Har du spørsmål om gruppen eller ønsker å være med, kontakt Ayla på telefon 973 06 966 eller epost 
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail