Katarinahjemmet æresmedlem i NUK

Stor stas da Norges unge katolikker utnevnte oss til æresmedlemmer!

«Ja, dette setter vi veldig stor pris på,» sier priorinne sr. Anne Bente Hadland, som selv var aktiv i UNKF som det het i hennes ungdom.  «Jeg er bare en av mange som har fått avgjørende impulser i Kirkens ungdomsarbeide; fellesskap i tro, hjelp til å reflektere over sitt kall som kristen.»

Norges unge katolikker (NUK) gjør et fantastisk arbeid for katolske barn og unge i Norge. Flere ganger årlig arrangerer de forskjellige leirer og kurs. De utgir også blader for barn, juniorer, ungdom og unge voksne. Søstrene på Katarinahjemmet har i mange år hatt gleden av å få være med Norges unge katolikker, både ved enkeltsøstres deltagelse på leir eller ved å åpne huset for ungdommene når de har møte. «Utkåringen til Æresmedlem kom allikevel som en overraskelse,» forteller sr. Anne-Bente «Vi er glade og takknemlige.»

Æresmedlemskapet ble overbragt sr. Katarina Pajchel under NUK’s landstyremøte på Mariaholm søndag 10. september.

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail