Bli med du også

I september er vi med på tre spennende arrangementer.

Vi håper mange andre også finner veien og blir med oss dit.


Generasjonslekene

Først ut er Generasjonslekene i regi av Frogner bydel. På bydelens hjemmeside heter det at “Generasjonslekene er et arrangement med aktiviteter som bidrar til mangfold og inkludering på tvers av generasjoner, og der frivilligheten i samarbeid med kommunen står i sentrum”.

Vi er invitert til å delta, og har takket ja.

Vi håper mange andre også kommer. Lek er jo gøyest når vi er mange om det. Så her er det bare å ta med seg venner, naboer og familie og komme. Alder spiller ingen rolle, for her skal det lekes på tvers av generasjonene.

Dagen er torsdag 5. september 2024 fra 14.00-17.00

Sted: Vestkanttorget

 


Mangfoldsfest

Søndag 8. september dukes det for fest på Spikersuppa i Oslo. Det blir aktiviteter for barna, stands fra forskjellige tros- og livssynssamfunn, eget spørsmål og svar telt, og ikke minst scene med underholdning.

Festen arrangeres av Samarbeidsrådet for tros- og livssynssamfunn (STL) i samarbeid med mange forskjellige tros- og livssynssamfunn i Osloregionen.

Den katolske kirke representeres ved brødrene i St. Dominikus kloster og søstrene på Katarinahjemmet. Brødrene og søstrene vil både stille i spørsmål og svar teltet og ha en egen stand med rosenkransverksted.

Dette blir en stor fest for byen, som det er verd å stikke innom.

Tid: søndag 8. september fra 14.00-17.00

Sted: Spikersuppa

 


Kulturdag

Lørdag 14. september er det endelig kulturdag i St. Olav menighet igjen. Vi gleder oss!

Dette året stiller vi igjen med en liten bod. Men ikke bare det. Vi stiller også med underholdning, takket være vårt lille franske kor og våre studenter.

Mer informasjon om tidsrammen kommer, men sett gjerne av dagen alt nå.

Sted: St. Olav domkirkemenighet, Akersveien, Oslo

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail