Fikk takket personlig

Hyggelig middagsgjest på Katarinahjemmet i dag!

Det var Mgr. Torbjørn Olsen, sogneprest i Mariakirken menighet på Stabekk, som kom.

Menigheten støtter byggeprosjektet

Anledningen for besøket var overrekkelse av menighetens støtte til byggeprosjektet på Katarinahjemmet. Menigheten ga en hel helgs kollekt til Katarinahjemmet.

Sogneprestens besøk ga mulighet til å takke personlig for gaven, og det akkompagnert av lyd fra byggeplassen.

Samtidig ble det tid til å mimre litt bakover i tiden.

Gjennom tidene har søstrene bistått forskjellige menigheter i Oslo katolske bispedømme. Selv om det er en liten stund siden, er Mariakirken menighet på Stabekk ikke noe unntak. Her har søstrene blant annet deltatt i katekesen.

Gjenvisitt

Menigheten var godt forberedt på innsamlingshelgen. Sognepresten hadde sørget for en presentasjon av søstrene i to utgaver av søndagsbladet i mars. Så inviterte menigheten søstrene på besøk.

Og søstrene kom, representert ved sr. Katarina.

Sr. Katarina var til stede i alle helges messer, fortalte om byggeprosjektet både på norsk og polsk, og besvarte spørsmål.

Også andre menigheter

Støtte til byggeprosjektet på Katarinahjemmet gir et mer egnet klosterareal for søstrene, det gir også rom for volontører og studenter som bor på sosialt eller annet grunnlag, samt flere rom til bruk i søstrenes brede apostolat.

Mariakirken menighet på Stabekk er ikke alene om å støtte søstrenes byggeprosjekt. Også andre menigheter, klostre og bispedømmer bidrar. Det er allikevel langt igjen før søstrene er i mål med finansieringen, og alle donasjoner tas imot med stor takk.

 


Støtt søstrenes viktige arbeid.
Givertjeneste (gaver fra Norge)
Donation service (donations from all countries)

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail