Katolsk barselgruppe – høst 2022

Nå er datoene klare!

Gruppen møtes hver første søndag i måneden, med oppstart søndag 4. september kl 13.00. Dagen åpner med messe i vårt kapell på Katarinahjemmet. Etter messen inviteres foreldre og barn for sosialt samvær og kirkekaffe.

Andre datoer – se vår arrangementskalender
Hva er katolsk barselgruppe?

Katolsk barselgruppe er et tilbud for foreldre med barn i alder 0-2 år. Venter man sitt første barn, er også velkommen. Gruppen har sete på Sta. Katarinahjemmet. Gruppen møtes hver første søndag i måneden.

Mer informasjon

For mer informasjon eller om du vil ta med en kake til kirkekaffen, kontakt Paulina Górka: paulina.blecha@gmail.com eller 46321162

I tillegg til å møtes månedlig, har katolsk barselgruppe etablert en messengergruppe hvor de deler informasjon om andre barselgrupper, babysvømming, babysang med mer, slik at de som ønsker det også kan møtes på andre arenaer.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail