Satsning på familien

Våren og sommeren 2022 inviteres familier på leir hele tre ganger. Da bør man bli med!

Påskeretrett, Nordiske familiedager, familieleir med Norges unge katolikker. Alle samlingene gir god anledning for katolske familier til å møtes, bli kjent og i fellesskap fordype seg i troen.

Familiehelg på Hallvardbo

Denne helgen inviteres familier til påskeretrett. Det er ekteparet Teresa og Filipe Alves som organiserer helgen. De har tidligere organisert både turer og retretter for familier. Flere av heldagsretrettene har de arrangert i samarbeid med søstrene på Katarinahjemmet. Søstrene er også representert under helgen på Hallvardbo.

Stedet for påskeretretten er speiderhytta Hallvardbo. Her er enkel standard, noe som også hører med til en retrett i fastetiden. Hytta har strøm, men vann må hentes ute, og så er det en god gammeldags utedo. Det er mulig å kjøre helt frem til hytta. Les mer om Hallvardbo her.


Når og hvor: 1.-3. april 2022 på Hallvardbo rett utenfor Oslo

Påmelding og informasjon: innen 21. mars 2022 til vokseritroen@gmail.com

Pris: gratis, men alle tar med egen mat


Nordiske familiedager

Den nordisk katolske bispekonferanse inviterer til familiedager 26.-29. mai 2022, og ønsker man å bli kjent med katolske familier fra andre nordiske land, er dette leiren man bør satse på. Her kommer det familier fra Island, Finland, Danmark, Sverige og Norge!

Når og hvor: 26.-29. mai 2022 på Haugetun folkehøyskole ved Fredrikstad

Påmelding og informasjon: innen 31. mars til nordicfamilydays@katolsk.no

Pris: Pr familie kr 250 ved påmelding, så per deltager etter alder: barn/voksen 12-99+: NOK 1700, barn 4-11: NOK 850, barn 0-3: gratis


Familieleir med Norges unge katolikker

Norges unge katolikker er kjent for sine mange invitasjoner til leir. Leirene er gjerne for barn, juniorer, ungdom og unge voksne. I år inviteres det også til en egen leir for hele familien.


Når: 14.-17. juli 2022

Påmelding og informasjon: innen 23. juni 2022 til Norges unge katolikker.

Pris: se side om arrangement


 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail