I liturgiens tjeneste

Ordenens Generalmagister, Fr. Gerard Timoner, opprettet 7. november ny arbeidsgruppe innen liturgi. Sr. Ragnhild Marie ble samme dag utnevnt til medlem av gruppen.

Gruppen er en undergruppe av Ordenens liturgiske kommisjon (CLIOP), og skal jobbe med musikkressurser for Dominikanerordenen i hele verden. Mandatet gjelder for seks år.

Sr Ragnhild Marie har vært medlem i CLIOP i mange år, først tre år som konsulent og deretter et mandat som medlem i seks år (2011-2020). Sr Ragnhild Marie sier om disse årene;

”Det har vært en veldig lærerik og spennende tid, og på mange måter også en ganske bratt læringskurve. Liturgi er et morsomt felt å jobbe med, og Dominikanerordens liturgiske tradisjon er fargerik og spennende å dukke ned i. I CLIOP møttes vi i Santa Sabina (Dominikanerordnens hovedkvarter) to ganger i året, en uke hver gang , og det har vært utrolig morsomt å møte dominikanere fra hele verden. Jeg har fått mange gode venner og kontakter i disse årene, og jeg er glad for at dette fortsetter. Mandatet jeg nå har fått er en utfordring og jeg vil nå kunne bruke min helt spesifikke kompetanse i denne nye gruppen.”

Det er tre andre i gruppen. De er:

fr. Thomas MÖLLER, OP (også tidligere medlem av CLIOP)
fr. Lukasz MIKO, OP
Sr. Marie TRAINAR, OP


Vi ønsker sr. Ragnhild Marie lykke til i dette spennende oppdraget for Den dominikanske familie.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail