Sang, spill og hygge!

Hvert år samles søstre, volontører og studenter for høstfest.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Høstfesten er gjerne kvelden hvor husets nykommere og veteraner blir kjent med hverandre. I år var det kvelden for musikk, dikt og sang.

Både studenter og volontører imponerte og disket opp med musikk og sang fra fjerne og nære strøk. Det ble lyd av cello, fløyte og gitar, men også av sang og resiterte dikt.

Ekstra imponerende var det da en av våre yngre studenter dro frem gitar, og like så godt fremførte en egenkomponert sang. Vel så imponerende var en av våre tyske volontører. Hun hadde ikke bare skrevet et vakkert dikt, men også oversatt det til norsk, før hun deklamerte det for de fremmøtte.

Etter som kvelden skred frem ble det også tid for mat og hyggelig samvær. Gamle album var tatt frem, noe som gjorde det lett å mimre rundt de første «unge piker» som bosatte seg på Katarinahjemmet for 90 år siden, i det nyopprettede «hjem for unge piker».  I dag, 90 år senere, bor det fortsatt mange unge kvinner i «hjem for unge piker», dvs i vårt studenthjem.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail