Priorinne, råd og formasjonsteam

25. juni 2018 ble ny priorinne med råd valgt på Katarinahjemmet. Samme dag utnevnte kongregasjonen nytt formasjonsteam.

Sr. Anne Bente Hadland ble gjenvalgt til priorinne for en periode på tre år, mens sr. Agnes Lalu og sr. Katarina Pajchel ble valgt til rådsmedlemmer. Sr. Katarina Pajchel er utnevt til underpriorinne. Den nye ledelsen begynner sin periode etter sommerferien. Kommuniteten gratulerer og ønsker priorinne og hennes råd til lykke med arbeidet.

Samme dag ble Sr. Ane-Elisabet Røer er utnevnt til konventssekretær.

Sta. Katarinahjemmet er kongregasjonens formasjonskommunitet (novisiat). Den 25. juni 2018 utnevnte kongregasjonens generalpriorinne, sr. Else-Britt Nilsen, et formasjonsteam. Formasjonsteamet består av sr. Agnes Lalu (novisemester), sr. Anne Bente Hadland og sr. Ane-Elisabet Røer.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail