Sankthansaften hos oss

Med skoleåret vel i havn, og sommerferien for døren, ble det rigget til grilling og hygge i klosteret.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Dessverre var mange av våre studenter reist for sommeren,  men de gjenværende møtte opp. Det gjorde også søstrene, brødrene i St. Dominkus kloster, våre volontører, noen av våre frivillige og noen av våre ansatte. Det ble slik en storstilt avslutning på et godt studieår.

I dag var der også prestevielse i St. Olav domkirke, da pastor Josef Ottersen ble ordinert til prest. Vi var så heldige å kunne huse noen av ungdommene som tjente som ministranter i messen, og det var en stor glede å kunne dele Sankthansaften med dem her på Sta. Katarinahjemmet.

Det er en kjensgjerning at klosteret ikke ville klare sine mange viktige oppgaver, om det ikke var for stor innsats fra frivillige. Også i kveld kunne vi takke frivillige for en fin kveld, da Kai og Karolina kom og grillet for oss. Takk til dem.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail