Pilegrim med stil

I månedskiftet mars-april reiste fire søstre pilegrim til Roma og Assisi.

Det var to søstre fra Norge og to fra Frankrike  som reiste sammen. Da invitasjonen til pilegrimsturen kom, var ikke de to eldre søstre fra Frankrike vanskelig å be. Tross sine 92 og 88 år, stilte sr. Chantal og sr. Marie Luc gladelig opp til en ti dagers lang pilegrimstur, sammen med sr. Else-Britt og sr. Ane-Elisabet fra Norge.

Turen begynte i Roma,. Her ble steder som Peterskirken og Colosseum beskuet. Gruppen besøkte også spesielt dominikanske steder som Santa Maria sopra Minerva med den hellige Katarina av Sienas grav og Santa Sabina. I Santa Sabina ble det en god omvisning og tid for en stille stund i St. Dominikus eget rom. Det var leder av Dominican sisters International, Sr. Marie Therese Clement O.P, som tok imot gruppen.

Etter Roma gikk turen videre til Assisi. Her ble steder tilknyttet den hellige Frans besøk.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail