Hurra for deg, Therese

Og takk for lang og tro tjeneste sammen med oss på Katarinahjemmet!

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Sammen med søstre, volontører og frivillige, har vi en liten gruppe ansatte som gjør det mulig å holde huset åpent. Therese er en av dem!

Det er derfor både rart og trist når Therese i april går av med pensjon etter rundt 25 års tjeneste ved vårt kjøkken.  Samtidig er det en glede å vite at hun fortsatt ønsker å arbeide med oss, ved siden av en vel fortjent pensjonisttilværelse.

Therese begynte som innkalling- og ekstrahjelp i 1992.  Få år senere var hun i full stilling ved kjøkkenet, som betjener både studenter, søstre og gjester, så vel som større grupper. De senere år har hun vekslet mellom å fungere som kokk og kjøkkenassistent. Therese var også viktig da klosteret åpnet et nytt apostolat med volontører i 2005 og så noen år senere enda et apostolat med unge i arbeid. Therese bidro positivt og med glede ved å inkludere ofte uerfarne ungdom og unge voksne i kjøkkenets hverdag. Hennes (og de andre ansattes) bidrag og positive innstilling, har gitt mange unge mulighet til å erverve seg nyttig erfaring, så vel som det har gjort det mulig for klosteret å åpne for disse apostolatene.

På selveste festen for den hellige Josef ble overgangen til en delvis pensjonisttilværelse markert, sammen med søstrene og enkelte av kollegene. Det var en ekstra stor glede at vår tidligere kokk, Silvia Vavik, forberedte måltidet.  Silvia arbeidet i flere år sammen med Therese i vårt kjøkken, men valgte å slutte da hun åpnet sitt eget catering selskap.

Vi takker Therese for lang og tro tjeneste i Kirken, en tjeneste hun valgte å utføre her sammen med oss på Katarinahjemmet.  Og så takker vi også for at hun fortsatt vil bidra sammen med oss, med det hun kan.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail