Si det med sang!

Bønnen er vårt åndedrett. Den leder vår vei.

Derfor er liturgien en så viktig del av det dominikanske liv verden over. 

Felles tidebønner og messefeiring danner springbrettet for vårt virke, både innad i klosteret og utad mot Kirken og verden. Den er vår hvile, vårt studium, vår stille samtale med Gud. Utfra hvert klosters mulighet samles søstrene (og brødrene) til felles tidebønner flere ganger per dag. Og den er ofte sunget.

Sr. Ragnhild Marie Bjelland

Når sunget bønn opptar så mye av ens liv, er sangøvelser nødvendige. Klostre vil gjerne ha felles sangstudier i enklere eller mer utvidet form. I den anledning har sr. Ragnhild Marie besøkt mange klostre og øvet sang med søstrene. I disse dager er hun hos dominikanerinnene i Dax i Frankrike, hvor hun gjentatte ganger har vært invitert til å trene søstrene i sang.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail