Bønn. Stillhet. Forsoning.

Når søstrene i en hel uke trekker seg tilbake i stillhet og bønn, følger de Kristi eget eksempel, han som selv trakk seg tilbake i fjellene, for der å være alene med Faderen.

laudes5_web

Fra mandag den 7. november kl 17.00 til søndag 13. november om formiddagen er det nettopp dette søstrene gjør. De trekker seg tilbake med Kristus i stillhet og bønn, i det de holder sin årlige retrett.

Det er P. Erik Varden, abbed for Mount Saint Bernard Abbey, som holder årets retrett for søstrene. Med to foredrag per dag og ved å være tilgjengelig for i samtaler og skriftemål, vil han bistå søstrene. Tema for retretten er forsoning, et svært aktuelt område både med tanke på det levde kristne liv og i forhold til verden for øvrig.

Alle som ønsker kan delta på våre tidebønner også under retretten. Søstrene er allikevel i stillhet, og vi anbefaler derfor at eventuelle spørsmål rettes vår resepsjon. Resepsjonsvakten vil så langt mulig være behjelpelig med svar.

Vår hjemmeside blir ikke oppdatert under retretten.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail