Endelig kulturdag!

17. september braker det endelig løs igjen. Det er kulturdag i St. Olav domkirkemenighet!

Dette er en dag hvor de forskjellige nasjonale gruppene i menigheten samles i Akersveien. Først feires messe, før gaten stenges for trafikk, og det spises mat fra alle verdens hjørner, danses, synges og spilles fotball.

Overskuddet fra dagen går til Caritas.

Søstrene på Katarinahjemmet vil også stille med salgsbod. Og om noen barn melder seg til å spille fotball for oss, kan det tenkes vi stiller til fotballturnering også! Er du mellom 9 og 15 år og vil hjelpe oss? Da er det bare å melde seg på vårt improviserte fotball-team til ane.roer@katolsk.no!

Dette er et arrangement verd å besøke!

Sted: Akersveien 1, 0177 OSLO

Tid: 17. september klokken 11:00 til 15:00

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail