Se flott intervju med sr. Chantal

Franske søstre grunnla Sta. Katarinahjemmet i 1928. I 2007 forlot siste franskfødte søster Norge.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Nå kan hun høres i flott intervju, hvor hun forteller om sin tid som misjonær i Norge.

Det er Télévision Catholique som har intervjuet henne. Se intervjuet her.

Sr. Chantal Leroy forlot Norge etter å ha virket ved Sta. Katarinahjemmet i to perioder. Hun var blant annet engasjert i den franske barnehagen som søstrene lenge drev og i katekese for franskspråklige i Oslo.

Helt til hun forlot Norge i 2007 var sr. Chantal aktivt med i driften av Sta. Katarinahjemmets studenthjem og gjestehus. I tillegg hadde hun utallige elever til franskundervisning, og hun var engasjert i arbeidet med franskspråklige flyktninger i Norge.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail