Stor ståhei og stormende jubel!

Annen påskedag var hagen på Sta. Katarinahjemmet fylt til randen av barn i alle aldre.

Anledningen var årets påskeeggjakt!

Jaktmarken var delt  i to områder, et for yngre barn og et for barn i skolealder. Begge grupper ventet tålmodig på at tråden skulle klippes, før de spurtet inn på jaktmarken med stor jubel på leting etter påskeegg.

De yngste tumlet rundt på plenen utenfor Rosahjemmet, og i denne gruppen var yngste deltager knapt fylt et år. Sjokoladeegg og sjokoladeharer lå rundt i plenen, til stor fryd og glede. For de eldre barna var vanskelighetsgraden en annen. De måtte lete både høyt og lavt for å finne egg. Og finne eggene gjorde de!

Etter jakten vanket det boller og solbærtoddy på Rosahjemmet til stor glede, ikke bare for foreldre og barn, men også for søstrene som bivånet jakten.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail