Bli med sr. Ragnhild Marie til Paris!

Paris er en av verdens vakreste byer, turister i milliontall finner hvert år veien hit. Paris rommer alt; skjønnhet, romantikk, gastronomi, kultur og ikke minst levende kirkehistorie. I september kan du besøke byen sammen med sr. Ragnhild Marie Bjelland.

hode web – KopiParis er et mangfold, også kirkelig, et mangfold som er spennende å kunne oppdage fra innsiden. I de siste årene har kirken i Frankrike opplevd stor vekst, 40 % flere voksne ble døpt nå i 2016, i forhold til 2010.
Det ble i april 2015 arrangert en lignende oppdagelsesreise, og i 2016 gir sr. Ragnhild Marie i samarbeid med Nils Krister Larsen ved Kulturell Reisevirksomhet i LS Holst-NK Larsens Burea dere på ny dette tilbudet. Datoene er 29. september til 2. oktober. Påmeldingsfrist 31. juli 2016.

Dette bli en kulturkirkelig reise hvor man skal gjøre seg kjent med det svært spennende kirkelige landskap vi finner innenfor Paris´ bygrense. Gruppen skal rusle fra kirke til synagoge, fra kapell til kloster . De skal høre nonnenes vakre klostersang, mandig synagogesang og være tilstede på høytidelige kirkelige feiringer.

Om du ønsker å gjøre deg litt kjent med Paris på forhånd, besøk sr. Ragnhild Maries blogg, hvor hun vandrer fra bydel til bydel. Paris er i seg selv et museum, så gatevandringer og museumsbesøk står også på
programmet. Det blir også anledning til å nyte godt av det franske kjøkken og de skatter vinkjelleren måtte kunne frembringe, om man så skulle ønske. Og alt som blir formidlet på fransk vil bli oversatt til norsk!

Pris per person 9900.- i delt rom. For mer informasjon, se Program høst 2016

Meld deg på innen 31. juli 2016 til Nils Krister Larsen ved Kulturell Reisevirksomhet i LS Holst-NK Larsens Bureau.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail